bajs

det har varit en otursdag idag, och ja!!! det har det varit.
bajs bajs bajs bajs och så ännu lite mer bajs ovanpå det!
bajs bajs bajs.
bajs på allt.
bajs på mig.
bajs på dig.
och nej!!! jag tänker inte förklara!

för att undgå att skriva om oturen, så har jag jobbat 08.00-12.30, sen var det hemåt och myser med min lilla tjej, sen blir det jobb igen ikväll.

bajsbajs <3

så här blev söndagen

det blev triangeln idag med aja, alisha & mig själv.. haha &.. ville skriva nån mer, men nej kom på att fler än oss var det ju inte. var en trevlig liten runda :) köpte lite smått & gott..

ett sov-set till alisha:



vit målarfärg till alisha's bord & stolar:



två förvaringsboxar till alisha's böcker:



& så en fin ram som jag ska sätta in lite andra bilder i såklart, haha men man kan ju även ha dessa visningsexen om man tycker det är snyggt, haha:



vad tycks?

när vi kom hem blev det storstädning, nu är här jättefint :)
nu blir det lite rester från gårdagen, sen solning & that's it.

pusshaj <3


sweeeeeeeeet

hej på er snyggingar! igår förmiddag kom min bror hit på lite kaffe hur nice som helst. efter det drog jag igång med lite tvätt, men torktumlaren funkade inte så nu har jag typ fullt med kläder som hänger exakt överallt i lägenheten, fint :)
sen stack jag och alisha till ica, handlade lite för vi skulle hem och göra spagetti med köttfärssås :) sen blev det att diska undan, sen hade jag och alisha en ensam myskväll för att det fanns inte en enda jävel som ville umgås med oss igår, hehe. så att så här såg kvällen ut:


vaknade för typ en timme sen, och tanken slog mig att jag skrev ju inte i bloggen igår. guuuuuuuuuuuuud! & nu tror jag att hela världen går under, haha. men nej mina vänner, frukost för min del kanske? japp. har dock ingen aning om vart dagen leder men det får vi la se! usch upp TIDIGT imorgon igen.. men that's life haha :)

hoppas ni hade en bra lördagskväll igår <3

<3


jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket


beställt!





here you go

började jobba kl 8 idag, och fram tills 15.30 idag, lååång dag, men efteråt kändes det skitbra för nu är jag ledig hela helgen :) när jag kom hem så kom mormor förbi lite :) sen chilla jag bara lite med aja & alisha. städade hemma, sen stack aja på afro & jag och alisha stack och handla lite, tacos blev det till middag idag :) lite fredagsmys får man ju ha, haha. så vi åt det, och sen stack alisha och li hem till nico's familj, alisha var helt exalterad då hon skulle träffa "fiiiiiiina" eller "siiiina" .. haha sötis. så nu sitter jag här, har diskat undan och sånt, och även tagit lite bilder till bloggen, haha. finally. så here you go !
min kväll fortsätter lugnt och stilla , inget stort ska hända ikväll , blir bara mys för min del ..



& så alishas nya små-saker :)







sen måste ni ju se min vårjacka, som det just nu känns som om jag inte kommer kunna använda på typ sjukt länge :/ hit med våren!!!



vad tycks ? var inte så tråkiga nu ! haha ..

kisskiss :*


hellu bloggish :)

idag började jag jobba kl. 08.30 , min tanke igårkväll var att jag skulle upp klockan 06.30 & duscha innan jobb, men jag flyger istället upp ur sängen 07.30, LYCKAT?! men ja, en snabbdusch blev det och jag hann på minuten!
jobbade på 6 timmar i streck utan paus idag, gick ifrån hotellet klockan 14.30, helt slut.. jag gick nog igenom ca. 30 hotellrum idag och städade minst hälften. mina ben värkte, hela min kropp. när jag kom hem blev det lite mat & allmänt chill med aja, iyya och min lilla tisha. helt hemskt att känna att man inte ens pallar ta tag i sig själv och få saker gjorda hemma eller att umgås med alisha. tog en timmes vila, och efter det har det känts mycket bättre! precis vad jag behövde..



har tagit det lugnt, inget dagis-städande ikväll, måste vänja mig vid att ha detta jobbet med först innan jag kan ta tag i mig själv och göra dagiset också. men iallafall bra att jag har min privata vikarie. haha.

imorgon skulle jag igentligen vara på hotellet 07.00 men det blev ändrat till 08.00, THANK GOD! :D
helgen blir det ledighet HOPPAS JAG, och tro mig jag ska njuta :D

nu ska jag ta mig en dusch, göra allt iordning inför morgondagen, chilla med ajsibajsi & sen ska jag nanna kudden :*

fyfan vad tråkigt jag bloggar nu, jobb den tiden till den tiden och sen imorgon den tiden till den tiden.. har redan blivit arbetsskadad, allt står still haha. det får ni ha överseende med ett litet tag tills jag själv hoppas på att komma in i dessa rutinerna!

kisskiss :*


min dag idag

min dag har sett ut såhär idag, jobb 09.30-16.00 på hotellet. ganska slut efter det, men när man kom hem stod middagen på bordet, min iyya är fööör söt :) tack baby. efter det gick jag, iyya & alisha till apoteket där jag hämtade ut alishas nya medicin, sen stack vi till netto och småhandla haha.
"neeeeeeeetttoooo, har ni vatt på neeeeeeeeettto?"
blev lite smått & gott till alisha.. (bilder, jaa... imorgon?)
sen kom vi hem och hade BIG TROUBLES med att få i alisha sin medicin, hon låg och storböla i typ en timme, vi dividerade hit och vi dividerade dit. släppte det lite & stack till solariet, kom hem och lyckades få i henne det genom att blanda i lite saft-koncentrat, citron, hälla i det i ett drinkglas & lägga i en isbit :D annars har det bara varit mys här hemma, kvällsmackor som vanligt, lite undanplockning, tv, musik & så.
gud vad jag önskade att jag orkade dra fram kameran och bjuda på lite pic's men jag är ledsen. det får helt enkelt bli en annan dag. imorgon blir det full rulle på hotellet igen, börjar 08.30 & alla som ska vara med i melodifestivalen och alla ljudtekniker och allt ska på bo hotellet & ha sin fest där. så det lär bli mycket att göra. sängen kallar snart för annars lär jag vara levande död imorgonbitti när jag ska stiga upp!

hoppas ni alla haft en bra dag & om inte, så blir det kanske en bättre imorgon :)
puss puss puss puss puss

shashaaaaaaaaa

dagen har sett ut såhär:
jobb 08.30-13.00
hem och städa & lagade mat åt med iyya, aja & alisha.
stack till förskolan och städade, tog mig två timmar idag.
sen blev det citygross med iyya och alisha :)
handlade lite mat & även nya pennor till alisha som hon skulle ha i sina nya penn-lådor från ikea :)


sen stack vi mot solariet, tog 20 minuter var ca. skönt som fan med lite avkoppling, har typ värsta träningsvärken i mina ben och ont i fötterna. städade hela 14 hotellrum idag!

sen blev det hem, packade upp allt, åt lite kvällsmackor och nu kallar sängen strax.
imorgon får jag liiiiiiiiiite sovmorgon, min chef ringde innan och sa att det blir 09.30 för mig imorgon!
I NEED.

mwaaaaaaaaaah :*


livet blir bättre när man vet vart man ska


mor & dotter <3



jag älskar dig mest <3

hej bloggen

har inte skrivit på ett par dagar, men det har varit ganska mycket nu.
började på mitt nya jobb igår, har fått fast anställning och städar på comfort hotel malmö (:
känns riktigt bra. och jobbat även idag 08.30-13.00, har inte fått våra scheman än så än så länge jobbar vi lite konstiga tider! har fortfarande kvar mitt gamla jobb på förskolan där jag städar kväll. på väg hem från jobb köpte jag lite mat, kom hem åt lite, sen har jag städat hemma, tagit en dusch. ska snart och sola med aja tror jag sen ikväll jobb igen..

i lördes var jag i stan och shoppade lite med syrran & alisha.
blev lite födelsedagspresenter till alisha och en vårjacka (som jag får visa ngn annan gång, pallar inte ta foto nu hihi) och ett bronzepuder till mig själv :)



även ett par skor, ett par solbrillor & ett nattlinne till alisha.



var även på barnakuten i lördes, då alisha har haft mycket magproblem det senaste året och så fick hon typ ett anfall i stan, så det blev in där och nu har hon fått utskriven ny medicin och kommer att gå på kontroller på vårdcentralen då och då. så det känns lite bättre nu! stackars min älskling <3

annars just nu står det ganska still i mitt huvud, då jag är fett trött. en ny vändning nu, men snart har man kommit in i rutinerna igen.

hoppas ni har det bra allihopa.
hej så länge <3


yes!

imorgon ska jag fantamig köpa mig ett månadsbusskort. kommer spara 270 kr på det i månaden, så mycket buss jag åker... helt meningslöst att jag inte gjort det förr.



tvätt tvätt tvätt

& ännu mera tvätt!


godkväll mina vänner

haft en jättemysig, bra eftermiddag/kväll som började med att li & nico lagade indisk mat som vi åt, sjukt gott. tack babes, för ni lär läsa detta eftersom jag ska tvinga er till det :D
sen gick vi mot bussen och linda och liam åkte med mig och alisha hem till deras farmor :) , sen kom halva släkten dit hihi :) fick träffa lilla mariyam som har blivit sååååå stor <3... 4 år nu..
minns när hon var en sån här liten tjej, här är en bild på (en gravid mig) och henne :)



sen följde linda och ali med mig på jobb och linda hjälpte mig snäll som hon är, blev klara på 40 min sen var det hem igen till dem och chillade typ en halvtimme, sen åkte aja med mig och alisha hem.
jag har gjort en mini-stor-städning här hemma hur sjukt det inte låter men skönt är det att ha det fint omkring sig, finns nästan inget värre för mig än att ha det stökigt, smutsigt. alisha har även badat & klippt naglarna idag tillomed. duktig tjej! jag ska också ta mig en dusch nu ikväll innan jag går och lägger mig hade jag tänkt mig :) imorgon står det tvätt på schemat från 13.00 och resten av dagen, möjligtvis hinner jag med någonting annat med under tiden, säkerligen :) men vi får se vad det blir isåfall, lär ju skriva imorgon, självklart!!

puss på er alla!



det ser ljust ut :)

hemma från utbildningen, mycket lärorikt och trevligt :)
på söndag ska jag på kurs på hotellet jag ska jobba på från 9-12.
nytt jobb i sikte, i like :)

snart blir det att umgås lite med la familia sen ska jag mot juuuuubb ..

lovelovelove.


midnattsblogg

blir en liten midnattsblogg. haha.
tröjan var perfekt, jobbet gick bra.
resten av kvällen har jag hjälpt aja med engelsk-läxan (tur att det finns något man kan hjälpa till med), diskat och plockat undan. har även gjort alisha nattklar och legat och myst med alisha i sängen, läste "fiffi & birger" hennes nya favvo, OM OCH OM OCH OM IGEN... tillslut somnade det lilla livet <3 nu ska jag göra mig själv "nattklar" .. hoho, nästan lite kul nu när jag fått en riktigt bra rengörings-serie utav mamma som hon använt när hon jobbade med ansiktsbehandlingar m.m :)



efter det ska jag sova och ladda upp inför den spännande utbildningen imorgon, wish me good luck :)


kollakolla

nu har jag typ storhandlat, varit både på netto & ica med alisha. andra rundan till ica , somnade alisha. nu ska vi äta lite, sen ska vi gå & hämta ut min tröja, sen blir det direkt mot jobb..

kolla vad jag fynda på netto till alisha, 39:-



roligare än såhär blir det inte för tillfället men glöm inte kika in lite senare ikväll igen ;)

adioooooos



veckans horoskop för vågen

Du känner det som om du börjar hitta rätt och det stämmer faktiskt! Du behöver fortfarande hjälp och vägen framåt är långtifrån spikrak. De som älskar dig kommer att slå knut på sig själva för att hjälpa dig, mycket för att du är en varm, öppen och generös person. På torsdag upptäcker du nya saker, händelser och människor att tycka om.

alltså lika sjukt som det stämmer varje gång..

tips!

har du tråkigt?
jag brukar gå in och bläddra och bläddra på denna sidan: http://www.minoutfit.se/ ..


godmorgon


just nu dricker jag detta te:et.
har tagit mig en dusch och sådär.
idag ska jag och alisha ut & handla mat hade jag tänkt, möjligtvis hämta min tröja som jag beställt om jag hinner. sen blir det jobb, och fler planer hade jag inte nej.

kiss kiss.


såhär ser jag ut just nu. bara så ni vet.


två sjukt bra saker

är att jag har fått en väckarklocka, typ en sån här


vilket innebär att jag förhoppningsvis kommer kunna vakna på morgnarna, då jag sällan hör min mobil.

en annan bra sak är att förra månaden fick jag en svinig telefonräkning på typ 750 & att jag efter detta tänkte efter och var väldigt ekonomisk denna månaden och min räkning landade på 229 spänn! fan va duktig jag är!


snacka oooooom...

jag vet det har varit fett kasst på blogg-fronten de 2 senaste, eller vänta blir det 3 senaste dagarna? hursomhelst, sorry. men har inte haft tid helt enkelt och så är det ibland.

sist var väl att vi var på födelsedagsmiddag hos mormor&morfar i lördes, och där spenderade vi hela kvällen, sen sov mamma hos oss & hon har stannat ända tills idag!

så i söndes var jag och mamma och handla lite & ute med alisha, sen drog jag till hbg, sen jobbade jag.

och igår satt jag och försökte få fatt i vårdcentralen halva dagen, och det lyckades jag dock inte med. så var jag ute med alisha, hon somnade vilket var mindre kul. och jag trodde att jag skulle förfrysa, så det blev hem igen och jag somnade själv. sen drog jag mot jobb, sen när jag kom hem blev det thai-mat med li, nico, mamma och alisha. supergott var det. men drack typ 5 liter vatten efter det. så sjukt törstig man blir av den maten.

och så kom vi äntligen till dagen idag, som började så jävla bra asså! min chef ringde mig och har hittat fast jobb på dagarna till mig, och ska på utbildning redan på torsdag!! vill inte uttrycka mig mer om det förrens närmre, men det ser lovande ut och det innerbär isåfall väldigt väldigt mycket för mig.
så jag har levt ut min lycka idag asså, dagen har känts jättebra. jag, mamma och alisha var i stan och köpte en cam med inbyggd mic, så vi kan skype:a! skaffat mig ett skypekonto finally, så nu håller jag kontakten med danmark gratis!

och så när vi var i stan fick jag en jättefin alla-hjärtans-dag-present utav mamma! sjukt glad för den.
kolla vad fin ...


och jag och alisha fick även jättefina presenter av syrran häromdagen, jag fick ett fint linne & alisha två tshirts. det får jag inte glömma att nämna <3

hursomhelst, vi åt thai idag igen inne i stan, men på ett annat ställe! sen följde jag mamma till stationen på triangeln och vinkade hejdå! sen promenerade vi hem, gjorde oss redo för att åka mot jobb, och jag har jobbat, alisha har badat och lite sånt.

snacka om update!
haha.
charlek <3

where is the luuuuuve

nu för tiden ser jag inte vänner på samma sätt som innan, självklart har jag ett fåtal som jag verkligen vet är äkta.. men världen har förändrats, inte bara vad det gäller ens vänner, utan med allt & alla runtomkring en.. mycket skitsnack, folk går bakom ryggen på varandra, sviker, sårar, skadar och det värsta av allt är att det inte verkar finnas några skuldkänslor i att göra någon illa längre. var finns äktheten? och var finns kärleken? var finns det som egentligen betyder någonting.. världen börjar bli kall och ytlig.. mycket tankar som snurrar omkring i ens huvud faktiskt när man börjar tänka i dem banorna.. vem instämmer?

...

grattis till min kära bror, älskling & gammelmormor idag.
alla på en och samma dag <3

lugnt och skönt

jag har städat typ hela lägenheten, inte från grund och botten men här är fint iallafall :)
har även duschat, fixat mig & alisha, sen lagade lite lunch, det fick bli tricolorepasta m. tomatsås m. lök & vitlök :)
smakade helt ok! :) om ca. 1 timme blir det hem till mormor&morfar på middag.. så nu är det bara chill här hemma fram tills dess.






don't mess with my man

jag och alisha har varit ute på promenad idag, varit och gungat, handlat, sen kom vi hem och hon hjälpte till och lagade mat, så åt vi.. efter maten lekte vi överlänge med hennes leksaker, kollade lite pippifilm och gullade i sängen hihi, sen har vi badat med hennes badleksaker och "kvack-kvack" :) sen blev det pyjamas, undanplockning, lite soft musik :) .. typ hur vår dag sett ut idag!

fick även reda på idag att alisha's dagmamma ska vara sjukskriven till 11'e mars :/
men ja, vi klarar oss än så länge har det inte varit särskilt mycket jobb på dagar, utan har bara mitt fasta på eftermiddagarna. men vi får se, vi får se.

imorgon ska vi hem till mormor & morfar och fira gammelmormor som fyller hela 95.
ser jag dock inte så jättemycket fram emot på grund av en viss sak men det lär nog inte vara något problem.
mamma kommer även imorgon and i like alot :D

sov gott <3


take me higher than the moon


hell is empty and all the devils are here

hell
is
empty
and
all
the
devils
are
here

beställt!



fredag

har haft en mysig morgon/förmiddag med alisha <3
sitter och funderar över vad vi ska göra idag, hmmm...
kommer säkert på något :)
ska inte jobba idag det är ett som är säkert.
skönt skönt skönt.
ska jobba lördag eller söndagförmiddag ist. :)
alisha sitter och leker med alla sina djur, så kul att sitta och studera henne och se hennes fantasi flöda hihi :)
igår var det exakt 1 månad till hennes 2-årsdag.. jag längtar. får snart börja planera lite inför hennes dag <3



helg nu igen, tiden får fort.
trevlig helg på er alla :)

det finaste jag har & allt jag behöver <3


min vackra ängel jag älskar dig över allt annat.

idag

idag var det en dum dag.

someday this pain will get useful


<3




min dag idag då

min dag har varit hur bra som helst, var på lekplats med alisha & jd, sen vart vi på nya netto, sen blev d mat, jobb, solarie.. som sagt förr idag! sen har vi städat, fikat lite kvällsmackor, duschat!

dags att sova snart, ny dag imorgon..









btw fynda mimmi-mössa & vantar till tisha, 29:-




konstiga drömmar och semlor

har haft såna konstiga drömmar inatt, saker som skulle hända idag blandat med saker som ska hända i framtiden, och massa sjukt.. mina närmsta blandat med kineser och gamla platser i mitt liv.. kan inte tyda ett skit ur denna drömmen? bara allmänt konstig.

vaknade av att jd knackade på dörren, och hon hade köpt bullar & semlor! så gullig!
snacka om att jag har dratt i mig ett antal kalorier dem närmsta dagarna, både marängsviss igår & semlor idag men man får njuta av livet så länge man lever, haha eller hur?
så det blev en god frukost, sen har jag duschat , gjort vid både mig och alisha och nu ska vi ut och leka med tisha, och kolla in nya netto på möllan! haha. måste göra premiär. för tro mig jag lär bli stammis!

senare: jobb, solarie, mat, mys med jd&alisha <3

happy day! och hoppas detsamma för er mina vänner, mwwwwwwah <3




look!


makaroner och köttfärssås

fan vad jag suger.
jag tog denna bilden i lördes?
för att jag skulle lägga ut den på min blogg.
det är mina makaroner med köttfärssås.
så jävla meningslöst egentligen.
och det ser inte så jävla gott ut iheller.
men det var gott.
bara så ni vet.
men varför ska jag bara skita i det nu liksom?
bättre sent än aldrig eller hur?



hej

hej min söta kära rara gulliga fina underbara blogg.
vad skulle jag gjort utan dig?
hahaha.
nä.
men.
hej.

jag tog mig till jobbet, jag tog mig igenom det, jag är fantastiskt duktig.
sen var jag hemma hos alishas farmor och hela gänget. vi åt hamburgare, sen åt vi marängsviss.
jag blev så mätt. och jag är fortfarande mätt. det är helt sjukt.
jag, alisha & aja låg och myste i sängen jättelänge, sjukt skön säng och jag ville inte resa mig upp, men tillslut gjorde jag det, och jag och alisha åkte taxi hem. lyyyyyyyyyx!
känner mig som en uppsvälld val.
haha?



snart sängen, och det ska bli såååååååååå skönt. feber fortfarande :(
hoppas ni haft en fin tisdag.

hajdu

jag vet

jag vet jag skrev inte igår.
jag vet.
och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det.
jag är sjuk okey.
leave me alone!! haha :)
nej men seriöst, min förkylning har brutit ut, och jag gillar det inte.
har fått feber, men trots detta kämpade jag mig igenom ett segt jobbpass igår.. kvällen spenderades framför tv:n vilket inte händer ofta. men fyfan, jag har blivit besatt nu, jag skojar inte nu när jag säger att tv:n står på & jag har suttit och kollat oprah här till morgonen..
jag tycker fett synd om mig själv med, för jag ska jobba sen.. men ja, jag tror jag lyckas ta mig igenom det.. annars får jag se om det går att fixa vikarie, får se hur jag mår sen..

idag har jag bara tagit det lugnt, kollat tv, ätit frukost, städat undan, snackat i telefon.. :)
skönt.. och dagen fortsätter så, för jag har varken ork, eller lust till något annat just nu, vi får se sen ikväll hur det blir då.

laaaaaaaaater

gonatt

har tagit mig igenom denna dagen, hur otroligt det nu inte är?
men skönt att ha gjort något vettigt (för en gångs skull) hmmm..
precis som om jag aldrig gör vettiga saker 8)

sängen kallar nu alldeles snart.
i'll be back in the morning :)

BIG LUUUUUUUUVE

krigaren!

asså fy fan vad jag är stolt över mig själv haha.
har nästan tagit mig igenom en hel dags tvättande, en riktig lättnad att ha de gjort,
alla sängkläder, handdukar, kläder, mattor, skor tillomed..
haha sinnes.
har även tagit en överskön dusch, gjort ansiktsmask & allt sånt.. noppat ögonbrynen, ska måla mina naglar tillomed.. litet mini-spa :) & ska strax till solariet, så det blir en till dusch sen ju.. haha!

kisses

söndag

tvätt står på schemat all day long.
solarie senare.
sen får vi se vad jag mer hinner att klämma in mellan varven :) haha.

har blivit halvsjuk under natten, förkylning?
bull.
bull.
BULL.

har druckit te med citron, hur mycket det nu hjälper har jag ingen aning om?
men vi hoppas på det bästa!

charlek till er alla


haha

"sån störig unge vad vill hon? och vad fan är det för bild hon ligger inne med? hannah montana eller nåt sånt"

just love it


fett trött

ska jag ens säga allt jag gjort idag?
fy fan hela min kropp värker, kill me.
orkar inte ens röra mina fingrar för att bjuda på ett extraordinärt inlägg for you.
imorgon blir det något mer intressant, trust me.

du ser helt polsk ut i håret!

ikväll blir de indisk resturang med ett helt gäng, ska bli mysigt :)
min dag har bestått av riktigt mycket slappandes för en gångs skull, skönt som fan & behövdes typ :)
men nu snart blir de dusch o fix.. :)
pusssssssss

min dag kortfattat..

varit hos mormor & morfar, sen somna alisha i bilen påväg till aja, jag stack och jobbade och när jag kom tillbaks sov hon fortfarande :o helt sjukt alltså två timmar, hon måste varit helt slut eller något.
men iaf, därefter stack vi och handlade mat, sen hem åt, städa, bada/duscha ..
sängen snart? tror jag.. orkar inte skriva så mycket mer idag, sorry babes.. godnatt..

i wanna be with you baby...


..


natti natti

dags att sova, ska hem till mormor&morfar imorgon under dagen, mys :) sen kör morfar mig till jobb, skönt :)
sen har jag inte mycket mer planer för morgondagen, men det ser väl rätt så bra ut, räcker gott och väl.
sov nu jävligt gott allihopa, det ska jag :)

godnattpuss

hahaha hon är jävligt ball denna bruden


ässsaadaaaajj<3


hacka is jaddddååå

haaaaaaaaaj bloggen!
haft en bra kväll, jobb gick bra, sen åt vi laxkotletter med potatis och hollandiesås eller hur det stavas?
hoppas ni med haft en bra kväll.. min fortsätter :)
aja är hemma hos mig..

vi har frostat av frysen hur random det nu inte är? bara blev så imed jag rensade ut i kylen m.m... haha.. helt plötsligt stod vi där mitt uppe i det och hackade is! haha.

men det är bara skönt att ha gjort såna saker så det är positivt va fan!

jag har även fixat min garderob idag, vilket egentligen behövs göras typ varannan dag för jag har 1 garderob till alla mina kläder och tro mig det är inte det optimala, det åker ut när jag ska hitta kläder sen är det bara in med allt igen.. 

ja jag har fan varit duktig idag asså, en stor guldstjärna till mig!
bara för att jag är glad idag så kan ni också få varsin guldstjärna, haha.
if it makes you feel any better?




bajbaj

...

nu bär det av mot jobb, efter att ha städat hemma så vidare mot nästa städning..
haha, ja så är det.. just nu.. och idag känns det faktiskt inte som någon större utmaning!
energin är på topp efter att ha fått sovit ut!
får se hur länge den varar!

kisskiss

lek slash pannkakor slash någonting annat

varit i folketspark med alisha och elle, svin kallt men uppskattat av tisha iallafalll och det var huvudsaken. kollade även på dom äckliga kalkonerna och hönorna! och kom fram till att kalkonerna är äckligast.
sen lagade vi pannkakor hemma och åt, satt o snacka lite, mys :)
nu är jag hemma hos aja, alisha sover middag och jag ska på jobb strax :) sen blir d väl lite käk o så :)
kysshaj

äventyr

nu blir det ut på äventyr med alisha & elcy :)


adios!


i need you


just nu äter jag en sån här



är det normalt?


RSS 2.0