det är kärlek


haha


can't you see that you're fading away?


?

ätit frukost med alisha & gjort henne iordning.. plockat undan lite snabbt vad som behövdes & att fixa mig själv väntar jag lite till med, men iaf. efter jag är klar ska jag bara en runda och fixa ngt snabbt, sen har jag typ ingen aning om vad dagen har att erbjuda? jobb senare ofc.. men annars no idea. får själv göra något utav dagen, and we'll seeee vad det blir.

gooodbaj

vet ni vad jag kallar datorn?

helvetesmaskin.


pancakes


detta var typ vår plan inför kvällen? pannkakor. men vad hände?
vi blev lite fööör mätta av middagen.

what about karma?

"gälls det när man kritiserar folk behind their back? det man inte vet det lider man ju inte av liksom?"

dream big


she's a lady woowowo she's a lady

har haft en jättebra dag, började med att vi gick iväg till apoteket och runt lite på möllan, åt falafel..
köpte en pälsjacka till alisha, hon är så sööööööööt i den, måste fota henne när jag får tillfälle :) liknar en riktig liten lady i den, hah :)
iaf, sen stack vi till hbg.. sen hem tjilla lite med syrran och iyya, sen drog vi till ica och handlade lite, stack hem åt och nu bara vi tar det lugnt hemma typ..

 

vad ska man säga en liten update from here! BTW blir sjukt glad för fina kommentarer som den jag fick på föregående inlägg, i love. man blir sjukt pepp på bloggen.

kiss kiss

heeeeelllooo :)

haft en soft morgon, frukost med djucy , har gjort tofsar i alishas hår ÖVERSÖTT haha :) så långt hennes hår är nu sjukt.. längre än mitt kortklippta fan? hehe..
ska göra oss iordning nu , sen blir det snabbt till apoteket o lite sådant sen ska jag till hbg!

ha en bra söndag :)

hahaha just love it

polisen: tjena tjena vet du varför jag stoppar dig?
araben: tjena tjena, nej varför då?
polisen: för du har inget bälte
araben: kolla han kuksugaren, ska jag ha bälte med mina mjukis byxor?


hahahaha klockren

"asså hade det varit min pojkvän så hade jag bett honom FARA ÅT HELVETE, hade jag fått chansen hade jag skjutit honom, kanske inte mördat honom men typ i benet."

goquell :)

som sagt förr idag vart jag iväg och jobba så kom jd till mitt jobb sen hämtade vi alisha, drog till värnhem & käkade sen hem till elle och checka hennes lya, hur mysigt som helst ju :) käkade en del godis, sen stod jag, jd & alisha och blev till 3 istappar i väntan på bussen, men hem kom vi och hemma är vi :)

har diskat och tagit ett snabbt litet "städ-race" , kvällen fortsätter lugnt och stilla (eller vem vet), men ska bort och kolla på/visa jd lägenheten jag kanske ska flytta till iaf om en stund.. ingen brådska här iallafall!

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaajdu


iiiijaaaajjjjjooouuu <3


-

So you turned into a ghost right in front of my eyes
Tell me what's a girl to do when she's crying inside?


godmorgon!

nu har jag fixat mig och alisha, bara frukosten som väntar nu sen ska jag lämna alisha hos aja, så ska jag på jobb! därefter ska jag köpa en sak till alisha och posta ett brev.. sen ska jag träffa elcy&djucy :) får se vad vi hittar på! möjligtvis kolla elcys lägenhet..

mwaaaah


pappa upp i dagen? svar ja!


fading


fredagsmys

min fredag har bestått av storstorstorstädning :) även fått städat till vår hamster couscous hehe. sen stack jag och alisha till affären handlade in allt inför kvällen :) elcy kom nämligen på middag det blev kyckling, klyftpotatis, sallad sås sen lite godsaker hehe :)
vi har haft jättemysigt, alisha var helt överlycklig att se elle, det var längesen så inte konstigt..
vi åt, sen satt vi och snacka chilla, sen drog vi och kollade på lägenheten som jag möjligtvis ska flytta till! så va vi där en stund, sen stack vi hem igen kollade old-school musik videos sjöng lite som vanligt hehe :)

.. nu har jag diskat undan allting och har ordning och reda igen!



sick bur min hamster har va? hehe :)

blir aldrig dålig..


shenna bloggen

idag sov jag ut, eller iaf. så länge som det gick att sova.. skönt men att sova länge innebär alltid huvudvärk mer eller mindre, så har lidit av det idag, men inte så farligt så jag inte stått ut!
iaf, hade en lugn morgon frukost, duscha, duscha alisha, fixa oss,  drog hem till alishas farmor och lagade spagetti och köttfärssås åt hela ligan :D blev mycket gott.. efter maten stack jag på jobb, gick bra, inte alldeles för trött nu efter iaf.
är hemma hos alishas farmor, dom bakar kanelbullar och jag sitter här & längtar efter att få smaka, haha sån bebis?
blir antagligen något inlägg senare när jag är hemma :)
pussen

änglabarn <3


blir en liten nattblogg här..

har haft fullt upp hela dagen då jag först tvättat , gjort mig och alisha iordning sen var och hämta skorna, sen fixa jag tvätten, sen drog jag till rosengård, sen var jag hos linda, karim och sho.. var där hela kvällen med alisha, riktigt kul :) sen promenerade vi hem från annelund, alisha somnade i vagnen & när vi kom hem la jag henne i sängen , sen har jag själv bara flummat runt på nätet, plockat undan lite , ätit och gjort mig sängklar haha..
ska hoppa i sängen alldeles strax. (kanske inte hoppa då alisha lär vakna isåfall) haha, men ett huvudhopp i sängen just nu hade inte suttit fel. har sjukt ont i mina ben, vet inte varför, men jag kanske växer haha. "sålänge det finns liv, finns det hopp" inte sant? :D

nej mina kära hjärtevänner om man ska göra det, istället för att sitta här och uggla..
ska DOCK inte upp tidigt imorgon och har ingen tid att passa förrens fram mot eftermiddagen. skönt känns det också. men alisha lär ju väcka mig om ingen annan gör det :)



sweet dreams

jag är lycklig.

mina skor har kommit.
jag har varit och hämtat dom.
jag är lycklig.


jag har även tvättat.
vikt allt klart!

nu har jag två timmar tills jag ska bege mig mot jobb, efter jobb blir det hem till linda, karim & sho :)

pusshej


hattifnatt

växla pengar
handla
posta brev

då var det gjort :)
jag & alisha har precis ätit lunch, det blev soppa & bullar tråkigt nog men så är det när man vill hinna med annat.
jag ska nämligen plocka undan här innan det är dags att åka till jobb.
alisha tittar på mumintrollen på hattifnattarnas ö.
dags att bita i det sura äpplet för min del.



kysshaj


<3


godday

haha efter en rolig natt är jag nu vid liv har gjort mig iordning m.m , sitter och dricker världens godaste drick-yogurt :) ska bege mig mot ica snart, handla lite, posta brev sen ska jag gå och växla pengar också..
senare blir det juuuubb, yesyes bara att bita ihop mofo !




auf wiedersen

haha

jd till mig: kan du hälla upp ett glas cola till mig?
mitt svar: tror du detta är ett värdshus eller?

var det inte du som hatade hästar? haha

jd i sömnen:
oooooh jag måste strypa....OJ.. mena måste släppa ut hästen!!!!!
jag: okej
jd: jag måste släppa ut hästen!!
jag: vilken jävla häst?
jd: MEN OOOOHHH, den jag har hyrt såklart!




shenashena

idag vaknade jag av näsblod, vilket händer mig JÄVLIGT ofta? har börjat undra vad fan det kan bero på egentligen? hade även detta VÄÄÄÄLDIGT ofta när jag var liten, och nu på senaste har det börjat igen...
var inne och kolla på internet, men där står det att det ofta beror på att man har ngt känsligt blodkärl i näsan, men det kan också vara en sjukdom som är orsaken till detta. kanske något man ska kolla upp om det upprepas mer? det stod även att en läkare kan bränna det blodkärlet som brister om det är ett visst känsligt blodkärl som är orsaken till blödningarna.



iallafall har jag varit hemma hos mormor&morfar hela dagen lång, sen kom jd dit, så körde morfar oss till mitt jobb. jobba, sen drog till citygross handlade lite, drog hem, gjorde hemmagjorda hamburgare, mycket gott :)
nu chillar vi här hemma, fett mätta. ska ta tag i disken m.m snart, sen blir det allmänt chill...

adios amigos

mitt hjärta


nuttn betta nuh out deh


helt normalt, bara så att ni vet det


uppdatering

har blivit lite dåligt med bloggningen igår/idag men har inte riktigt haft tiden så det får ni ha överseende med mina vänner..

gårdagen innebar att jag skulle åka och jobba, men väl framme kom jag på att jag glömt nycklarna, smartass. så det blev mcdonalds istället och sen stack vi hem till linda och liam och var inte hemma förren sent.
idag har jag och alisha varit och handlat lite, ätit lunch sen stack vi iväg till helsingborg sen lämnade jag alisha till aja & stack till jobbet. det gick jättebra idag, ingen trötthet alls under tiden, men den kom ju såklart efteråt. men lite mat hjälpte. åt kycklingfilé med ris och sås, mycket gott aja & fammmoooor :) nu är jag och alisha väl hemkomna, helskinnade. haha. just so you know.

sängen kallar om inte alldeles för länge. men det där kan också vara en fet lögn by me. haha.

kisses.


iloveyouimissyouiloveyouimissyou

iloveyouimissyouiloveyouimissyouiloveyouimissyouiloveyouimissyou
iloveyouimissyouiloveyouimissyouiloveyouimissyouiloveyouimissyou
iloveyouimissyouiloveyouimissyouiloveyouimissyouiloveyouimissyou
iloveyouimissyouiloveyouimissyouiloveyouimissyouiloveyouimissyou
iloveyouimissyouiloveyouimissyouiloveyouimissyouiloveyouimissyou


mina inom 3-5 dagar :)



crazy

har haft en trevlig/rolig/galen kväll med jd, aja, tisha & frida :) först var vi på hemmakväll, köpte tre filmer :) dom 2 sista i johan-falk serien sen en annan "what doesn't kill you" verkar bra, men det återstår att se. vi varhemma hos mig & kollade en av filmerna, men det blev mest snack utav det hela, sen har vi flippat ut allmänt & haft riktigt kul :)

nu sitter jag&aja här ska varva ner, sen blir det sängen, ett mini-tvättpass & jobb väntar imorgon bitti/förmiddag, sen ska jag & alisha hem till linda&liam imorgon kväll. blir över-mys.

nattinatt <3

life is so real

hemma från en heldag tillsammans med aja & tisha.
först var vi i folketspark, lekte, tittade på fåglar m.m. :)

 




sen gick vi till triangeln träffade iyya & fick köpt lite smått till alisha :)
sen promenerade vi hem.. alisha somnade..


jag lagade lite mat & nu har vi ätit :)

ja, det var väl helt okey?
nu pratar jag i telefon med linda-love, så har inte tid med er mer,
adjökens


and i miss you like hell


fina människor


friday

har haft en soft morgon, duschat fixat mig, ätit frukost, städat, bäddat rent, super skönt :)
snart ska jag ut och leka med alisha, vi ska gå till någon lekplats, vet inte vilken men vi får se vad det blir!
ska blir roligt att göra något kul med henne :)
funderar på att ta ledigt idag, och göra jobbet söndag förmiddag ist. eftersom det är möjligt nu när det är helg, så jag får se vad jag bestämmer mig för sen :)

annars är det väl bara allmänt soft med fredag idag, helg överhuvudtaget, helt jävla underbart..
har haft fett ont i ryggen från veckans jobb, vet inte varför men sov rätt kasst inatt på grund av min rygg :/ men nu är det borta, och det tackar vi gudarna för! jadddddåååååå...

önskar er alla en trevlig fredag :)


adjöss

adjöss min far
adjöss min mor
adjöss min syster å min bror
nu reser jag till fjärran land
och kommer aldrig mer
tror jag, tra la la
tror jag, tra la la
tror jag, tra la la
tror jag, tra la la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

snyggast.se

visste ni att snyggast.se samarbetar med porrsidor m.m MEN det gör ju dock inte denna jackan.
jag har stulit den idag och den är snyggast däremot.

min torsdag

började dagen med lite tvätt, har börjat "småtvätta" lite ist. för att samla på sig en FET jävla hög, som man hellre dör än att tvätta. fick tvättat mina vita converse idag med, men de blev inte helt vita, ska jobba på dem lite till. men mina grannar har nog klassat mig som en 80-årig alzheimerstant eller bara en allmänt YR människa, för att jag glömmer alltid tiden, glömmer att hämta tvätten, glömmer tillochmed kläder i torktumlaren. men det konstiga med det hela ÄR ATT.... dom blir ALDRIG sura på mig.



hursomhelst, tog en dusch, käkade m.m.. drog till bussen, stack hem till aja&co. lämnade alisha, åt lite där sen jobbade. gick väl helt okej, kände mig ganska seg i kroppen efteråt, men det har släppt nu, har ätit, badat, chillat, OCH visat aja mina otroliga kunskaper vad det gäller europas länder 8) KUNSKAPERNA KAN JU DOCK DISKUTERAS DÄREMOT!






counting down


goderafton

hemma från att ha jobbat, handlat och så :)
har ätit middag med aja & alisha, såhär kreativ var jag vad det gällde maten idag:


ehm. inte så kreativ :/

iallafall, alisha&aja var på entré medan jag var på jobb & så.
& hur gullig är inte aja som köpt nya skor till tisha?
sjukt fina, i like alot.



hon fick även ett musse-mjukdjur!
snacka om att alisha blev lycklig, det är ju hennes ÄLSKADE mimmi's man!



hon har redan en MEGA-mimmi som hon fått av li&nico som hon älskar över allt annat, hon ska vara med när vi äter, sover, allt :) nästan så hon blir behandlad som en riktig människa här hemma? :s hur wierd det nu än är. nu när jag skulle ta bild på hennes nya musse så skulle jag även TVUNGET ta en bild på mimmi, så i share it...


alishas hjärta.

resten av denna onsdagskväll blir det bad, film & allmänt mys..
vardagarna är sig lika som vanligt. men det rullar på.

tack & hej

about time


so yesterday, haha


såhär såg gårdagens middag ut. dom eviga köttbullarna förföljer mig, haha.
& jag har mig själv att skylla :D

alisha äter gurka :)

efter maten badade vi sen kollade jag på cop out, riktigt rolig film :) den rekommenderar jag mina vänner!
hände inte så mycket mer spännande än så igår..

idag tar jag det allmänt lugnt hemma fram tills jobb antagligen...
we'll se :)
herrå


...


it hurt's like hell but i got to try!


cindy <3


hola!

fan va kasst det blev med bloggandes igår, hade inte den bästa dagen igår om man säger så, ingen motivation till något alls, var så sjukt trött/seg i kroppen & pallade verkligen inte ett skit. skaffade vikarie till jobbet på kvällen, stack hem och SOV.
har inget mer att tillägga.

idag har det däremot varit en bättre dag, tvättade lite imorse, storstäda hela lägenheten, myste med alisha, åt varma mackor och så :)
pratade lite med a inann, ang. ett jobb på ett café, så när alisha har kommit igång hos dagmamman igen ska jag antagligen provjobba där, bli upplärd & kanske skickas på kurs, sen blir det kanske lite mer jobb för min del, dagtid där :) 
sen kom s förbi med en sak, och jag fick lämnat alishas julklapp till karim. hur dumt är det inte att man FORTFARANDE har julklappar liggandes? btw, kul att se dem båda, jag ska göra slag i sak och gå hem till dem en dag, och även min kära vän polski. jag har två "lindor", så nu får jag kalla den ena polski så det inte blir alldeles för förvirrande.
hur som helst, saknar dem mycketmycketmycket. och där spenderade jag ca. hela förra vintern hemma? :)
så det är egentligen hur tråkigt som helst att det inte blivit så mycket mer med det förutom små träffar och samtal! det ska bättras! har trots allt bara en 10-15 minuters promenad dit?

iallafall.
åkte till jobbet efter detta, alisha var hemma hos sin farfar och aja imedans.
det gick bra på jobb, inte jobbigt alls utan det flöt bara på, hur skönt som helst.

nu är vi hemma igen, jag och lilla tisha.
hon kollar på lotta på bråkmakargatan & jag bloggar. snart ska vi äta lite, ta ett bad & så ska jag sätta på en utav de filmer vi hyrde i lördes, då jag bara har sett en utav dem än så länge! :)

så det blir en bra kväll, inget kan komma i min väg. får jag hoppas? :) haha.
hoppas ni alla har en trevlig kväll..

ciaociao.



vad jag gjort och inte gjort

igår var jag hemma hos alishas farmor sen stack vi till linda&liam, satt där hela kvällen hade hur trevligt som helst :) har även lite bilder, men är på en annan data nu.

idag har jag varit & skrivit nytt kontrakt med min chef, sen stack jag hem fixade mig och alisha, drog och handlade lite, sen hem och åt fort, sen till lindas jobb och lämnade en sak, sen nu sitter jag hos alishas farmor igen, ska käka pizza sedan bege mig mot jobb 2 timmar ca!

känner mig helt slut idag eller just nu hade helst velat lägga mig och sova en stund, vilket inte känns möjligt just nu.

blir antagligen lite mer bloggandes senare, med lite pics bland annat.
nu är det alishas tur att kolla film på datan :)
puss sålänge


tack habibi

tvättat sedan 7 imorse, skönt som fan att ha det gjort nu!

men nu ska det vikas vikas vikas.
vem är frivillig att vara mitt vik-offer?
ingen lön & stryk om det inte går fort! HAHA!
känns som den uppgiften snabbt blev min trots allt.

h0000000000j

har jag migrän? mycket möjligt


vilket lördagsmys vi har haft :)



dagens shopping

  


OBS! OBS! OBS! observera nico's söta mini fötter & JÄTTEhänder.


gud är god

shenna bloggen lollo här ofcourse.
har haft en skit bra dag idag, den började med att lilla aja kom hit, så gick jag, hon & alisha & posta några brev som jag skulle få gjort & gjort blev det :) sen drog vi ner i polack-källaren haha, låter sjukt? men dock sant! köpte lite smink där & sen drog vi till triangeln&stan. linda&liam kom dit oxå :) fick köpt en hel del mycket nöjd, lägger in bild sen på det jag köpte!

när vi kom hem lagade vi kyckling med ris & café de paris sås, sjuuuukt gott & är sjuuuuukt mätt vill typ dö.
aja pillar mig i håret/masserar mitt huvud just nu & det är ÖVERNICE, har såna spänningar i huvudet så snart sliter jag av hela peruken ;) haha!

när man orkar ta sig samman efter denna måltiden så ska jag plocka undan efter maten sen ska vi gå till hemmakväll och hyra film. mysfaktor 100? yes darling and i love it.

alisha har varit sån snällis idag btw, lyckan har varit på min sida, det var den ju dock inte igår. maybe that's why i deserve it today? gud är god.

pusshej





it's a brand new day

säger bara ett ord.
stan.


are you ready?




empty room

i need you so badly


fuck off

först jobb, sen hem o städa, sen till alishas farmor o städa, sen jobb igen.. är helt slut, inte ätit på 8 timmar inte fått andas.. var dock på bra humör förr, men allt bara vände.. och alla dåliga tankar kom.... ibland kan det komma till en hur plötsligt som helst, minsta lilla irriterar mig just nu, sprängs snart tro mig!

har inte ens motivation till att göra något åt saken, bara sitta och sura sura sura..
döööööööööööööööö
hejdå

<3

It feels so different being here,
I was so used to being next to you,
Life for me is not the same,
There's no one to turn to.
Seems like everywhere I try to go,
I keep thinking of you.
I just had a wake up call,
Wishing that I never let you fall.
How do I breathe
Without you here by my side?
How will I see
When your love brought me to the light?
Where do I go
When your heart's where I lay my head?


äkta kärlek


waddup

tidig morgon idag, ja för fan mina ögon känns fortfarande svullna? sick.
det var inte många timmars sömn man fick inatt. det var många goda skratt igår kväll med djucy & lille tisha :) men det var fan värt det & jag hade inte kunnat somna på studs, men nog om jag hade lagt mig,
MEN det finns det helt enkelt ingen anledning till att göra nu :)

det gick bra på jobbet, blev klar snabbt & sen var det bussen hem, stack inom konsum, köpte kyckling & potatissallad som jag nyligen käkat till lunch, sitter här mätt och belåten ska knäcka en redbull så man vaknar till liv igen HAHA..
det sunda livet har börjat, eller va säger ni? :)

sen blir det att ta disken & få det undanplockat !
& så lite senare blir det hem till alishas farmor, fastrar & farbröder :)
MED LINDA & LIAM. glömmer vi absooooooluuuut inte. :)
och så blir det jobb igen, paalllllaa.. men idag är det fredag så det är sköntSköntSKÖNT!

later bitches
(in a good way)


jaaa

idag har jag & alisha bara tagit det lugnt fram tills nu.
ska göra mig iordning nu, sen får jag se vad som händer fram tills jobb.
jd kommer hit iallafall, så får se om alisha stannar här hemma med henne medan jag jobbar, eller om dem följer med mig eller hur det blir :)

imorgon blir det jobb 09.00-13.00 igen, och sen efter det jobb igen 16.30-19.20!
sen är det helg & det ser jag fram emot, ska bli sköööööönt.

har sån huvudvärk alltså, ska gå & ta lite meducin nu & hoppas på det bästa!

roligare än såhär blir det inte för tillfället.
skriver senare :)

ciao.


mina senaste skisser






VAD TYCKER NI? KOMMENTERA!

no shit

- hallå du?
- ja?
- har du inte lust med en billys panpizza nu?

hur gulligt var inte detta egentligen?


rumpnissar är vi allihopa, du med

goderafton
min och alishas soppa blev delicious! efter maten tog vi bussen, jag lämnade henne hos aja & begav mig mot jobb! därefter hämtade jag henne snabbt, och hem med bussen igen. smärtfritt! bara så att ni vet!
kom hem, städade undan, tänt glass-ljus, med andra ord så är här är rent och fint och luktar gott!


resten av kvällen ska jag bada, äta något & mysa med alisha tills john blund kommer, haha
någon vecka till & sen så är det back on track med alisha hos dagmamma, tidiga morgnar och allt därtill..
kanske blir ngn bloggning inimellan if you're lucky ;)

ciao.


she ain't a model but cameras flashin'

har sovit till tolv idag. skönt att kunna känna sig utvilad!
ätit lite frukost & tar det allmänt lugnt här hemma just nu.
alisha kollar på astrid lindgrens jul som vanligt på tv! & leker med lego samtidigt? haha skills
ska åka och jobba sen & funderar på att laga soppa med alisha innan dess :)

igårkväll trodde jag fan att det skulle komma mer snö, och jag tänkte bara HELL NO! alltså snön kommer vara min död, långsamt och smärtsamt.. det är omöjligt med en barnvagn när det är snö, och även om jag har en pulka till alisha så är det ändå inte ett alternativ när man ska på bussen m.m.. & jävlar i det vad jag är glad att det inte blev mer snö inatt :D halleluja moment
haha



nu blir det en cigg, ja fi fan vad den kallar på mig!
JALLA BYE

<3


panik, humor, utbrott och annat

så rädd jag var igår att jag inte skulle vakna imorse. var sååå jääävla rädd. haha.
min chef skulle hämta mig imorse, och jag tänkte bara

jag får sparken om jag inte vaknar
jag får sparken om jag inte vaknar
JAG FÅR SPARKEN OM JAG INTE VAKNAR

& jag vaknade på djucys första försök med att ringa! DIRR!
SEN ringde ali, SEN aja, & SEN kom alarmet. haha. sååååå onödigt för jag var redan vaken!

det gick bra på jobb, var på transportsstyrelsens fartygsavdelning eller något sådant, oooo
mycket fint mycket fint. träffade på en sjukt ball snubbe/man som jobbade där...
jag står och städar, någon säger BU
jag vänder mig om
han säger: blev du rädd?
jag: nej, jag trodde du sa DU
han skrattar och säger nej.
ett par sekunder senare.....
han: DU?
jag: ja?
han: BU
HAHAHAHAHA! humor motherfucker!
sen hade vi ett trevligt samtal så jävla ball han var!

kom hem & var sjukt trött, tog en nap på typ en halvtimme, och det var det sjukaste. för min syster sätter på musik & jag trodde det var mitt alarm & att jag aldrig ens varit på jobb så jag flyger upp, men jag hade ju redan jobbat? sär varning.

så var det bara dags att göra sig iordning och bege sig mot nästa jobb, nu är allt avklarat & vi är hemma efter det & en runda i affären, & efter ett litet alisha-utbrott pga. dom F*CKING tuggumi-automaterna som finns i alla förbannade affärer? dom borde utrotas!

.. så fort jag kom hem började jag städa hemma? så trött efter en hel dag med jobb & ändå fortsätter jag när jag kmr hem och börjar städa hemma? stördsvar: JA!



ska iallafall städa klart nu hursomhelst, för jag tog en paus för bloggen...
sen blir det ngt att äta, min mage pratar för fan med mig.

love love love love love

jubb

hellu, ett par jobbtimmar avklarade & ätit fiskpinnar.
dricker redbull & chillar med hela gänget.
inte för att jag behöver bli pigg, snarare tvärtom, men whatever. redbull är gott.
pratat med min chef & imorgonbitti blir det ett vikariat jobb från 09.00-13.00!
extra pengar, det gillar vi!
STORT!
ska bege mig hemåt alldeles strax & nanna kudden så man orkar upp, tur att min chef kommer och hämtar mig imorgon bitti iaf. :)
charlek.

godmorgon godmiddag godkväll

precis kommit hem till alishas farmor & co. efter en dag hos mormor&morfar. mysigt.
morgonen var dock inte lika mysig, då jag kände för att sova ca. 100 år till?
nu sitter jag & tar en cigg har precis väckt aja, hon är galen tro man vaknar nu? :o
det skulle jag med vilja göra. vilket är ganska så omöjligt.
snart ska jag bege mig mot jobb, alisha sover förtillfället. men ska pausa här lite innan :)
nu ska jag vara social.
hejdå.


bleeding love

you took me so high, i can't come down.
i dont want to.
i dont need to.
just wanna stay up here,
with you <3


holla holla, at you girl

godafton mina vänner.
vilken dag jag haft idag, vart uppe tidigt & lämnade alisha hos hennes farmor&faster&co. för att jag skulle iväg ett par timmar för en sak (: sen åkte jag & linda hem till dom till lilla alisha & alla andra. sen kom huvudvärken, en massa tankar & plus att jag var hungrig, allt blev kaos & när jag skulle åka hem kom smarta lilla jag på att jag glömt nyckeln hemma så fick stanna ytterligare. efter många om & men så åkte vi hem, alisha somna på vägen & nu sover hon sött. jag har rensat tankarna lite, tagit en dusch & ska strax ta nått att äta. kanske nyponsoppa? min nya favorit. haha, MUMMSS ..




fy fan vad jag har börjat njuta av tystnad & ensamhet ibland. vilket jag alltid haft riktigt svårt för innan. känner att jag har mycket stress inom mig som kommer fram ibland & då bara man längtar efter dessa tysta ensamma stunder, som man egentligen har jävligt sällan.
typ att bara
sitta
& glo,
eller whatever. bara det är tyst. haha.

snart ska jag göra slag i sak & boka en tid för ansiktsbehandling. min syster & nico har varit så söta och gett mig presentkort på detta i julklapp! då blir det en tyst & ensam stund DELUXE :) and i f*cking need it!



nu blir det käk.
see you later.


körkortsturken

godkväll mina vänner... haft en allmänt chill dag tillsammans med min älskade lilla tisha!
vi har lagat pannkakor & alisha hjälpte faktiskt till, hon är så duktig så!

just nu sitter vi hemma hos linda-love & lilla liam :) ikväll blir de spagetti m. köttfärssås, ser fram emot att smaka lindas version :) haha. 

kollade litegrann på årets krönikor 2010 innan lite & måste medge att jag tycker att körkortsturken är coolare än laserturken. vad tycker ni?



hahaha, så jävla cool. körde till vägverket olagligt utan körkort, gick in - körde upp, klarade körkortet & sen körde hem lagligt!
nu fortsätter vår myskväll.

later,
ciao.

...

for every dark night there is a brighter day..
and if you fall then stand tall and come back for more..
life give to you what you gave to it,
SO GIVE YOUR BEST

tattoos

 

godday

fredagen igår bestod av storstädning hemma, sen kom j kom hit & så följde hon & alisha med mig på jobb, sen var vi & handlade mat & sen var det allmänt mys hemma bara. åt middag sen kollade vi på lotta på bråkmakargatan & den slår aldrig fel. hon är grym.

-"har du ingen näsduk?"
-"jo, men den lånar jag inte ut till dom som jag inte känner"

-"men lotta, varför klistrar du korv på fönstret?"
-"för dom fastnar mycker bättre än köttbullarna"

idag ska jag & alisha åka till l & alishas kusin liam antagligen, OM han inte är för sjuk?
han fick feber igår, stackars liten. det är aldrig kul när småbarn blir sjuka...

känner hur en förkylning är på ingång på mitt håll med, precis som det inte är nog med att jag varit sjuk ca. 2 gånger på raken precis? hoppas det inte blir värre än såhär.

satt precis inne på cdon.com tänkte beställa lite barnfilmer till alisha, men en del av dem jag ville ha var slut i lagret, så jag väntar nog med det..

later babes.
 


TELL ME WHAT THEY KNOW ABOUT MY LOVE

Now who's right there every time you cry?
Gonna sleep and wake up on your side?
Endless love I'll always provide
They hatin on us and you should know why
But who's be lovin you lately?
Who's willing to go half on the baby?
Who ooo ooo's trying to flag our ship?
They just tryin to get the love you give
But baby,
Tell me what they know about my love..
Explain my love? I don't need to
Got everybody way up in our business
Cuz leavin each other stay on their wish list
I see them reachin everytime you call me baby
They on my back like a shirt, get off me baby
They don't love me, let them wonder why
Here to stay and they going bye bye
Who's the one calling you baby?
Who's in love with your ass like crazy?
Who who who's gonna flag our ship?
They just tryna get the love u give baby
My love is your love
There ain't nothing in this world that they can do to make me give you up
Oh baby you will always be my boy
so let them do whatever, say whatever
Cuz I ain't givin him up ..


lilla ängeln börjar bli en stor ängel <3



<3


läääängesen eller VAD

sjukt längesen man var här inne och skrev nu ju..
kanske något man skulle börja med igen?
måste säga gott nytt år! nytt år, ny start? eller?
man kanske ska plocka ut det goda ifrån förra året, och tillägga nya bra saker till det i det nya året istället.

har hänt mycket sen sist, vet knappt var jag ska börja..
kortfattat;
*
bor kvar i möllan, flyttar snart antagligen :) men inte långt härifrån däremot.
* alisha har fått världens finaste kusin - LIAM <3
* jobbar på en städfirma för tillfället.
* alisha har blivit riktigt stor, mycket har hänt - hon är snart 2 år :) om mindre än 2 månader, hur galet det än känns när man tänker på det!
* jag har gjort 2 nya tatueringar :)
* alisha har börjat hos världens bästa dagmamma på möllan.
* jag har klippt pagé & mitt hår är för närvarande ljust.

TRO MIG det finns mer att tillägga men vi får ta allt som det kommer mina vänner..


ciao.


RSS 2.0